به گزارش میراثآریا، کامران اکبری شایگان گفت: اکثریت صنعتگران در حوزه صنایعدستی در این شهرستان با تولیدات مختلف اغلب در مشاغل خانگی با کمترین آورده و بیشترین ارزش افزوده در تلاش و اشتغال هستند.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان اسدآباد با بیان اینکه در حال حاضر در شهرستان اسدآباد ۴۰ کارگاه صنایعدستی فعالیت می کنند، افزود: این تعداد از کارگاههای صنایعدستی به طور میانگین برای ۱۶۰ نفر اشتغال ایجاد کردهاند.
او تعداد کارگاههای خانگی فعال در زمینه صنایعدستی این شهرستان را ۲۵۰ مورد برشمرد و تصریح کرد: تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، سفال لعابدار، معرق و منبت، گره چینی روی چوب از جمله کارگاههای صنایع دستی خانگی در حال فعالیت در این شهرستان هستند.
شایگان میناکاری را از جمله صنایع دستی موفق و مطرح در شهرستان اسدآباد دانست و بیان کرد: تولیدات میناکاری شامل نقاشی روی سفال شهرستان اسدآباد به سراسر استانهای کشور و حتی به برخی از کشورهای همسایه از جمله عراق و ارمنستان نیز برای فروش ارسال و صادر میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان اسدآباد ادامه داد: با توجه به قرارگرفتن شهرستان اسدآباد در کُریدور غرب کشور و مسیر بزرگراه کربلا و عتبات عالیات راهاندازی بازارچه دائمی فروش محصولات خانگی و صنایعدستی برای رونق و توسعه هر چه بیشتر اقتصادی صنایعدستی و سوغاتیهای این شهرستان ضرورت دارد.
او ایجاد بازارچه دائمی ویژه فروش محصولات خانگی و صنایعدستی در این شهرستان را نیازمند حمایت مسئولان دانست و افزود: در حال حاضر محصول هنرمندان صنایعدستی اسدآباد علاوه بر استانهای همجوار در بازار استانهای تهران، فارس و اصفهان نیز به فروش میرسد.
انتهای پیام/
نظر شما